Trygghet och studiero

Antal: 6

• Studieplatser i biblioteket

Biblioteket

Välkommen till skolbiblioteket. Hit kommer du som behöver studera i lugn och ro, söka information eller bara läsa för nöjes skull. Koppla av, koncentrera dig, studera enskilt eller möt andra för grupparbete.

• Elever som står i skolans ljushall.

Trivsel och likabehandling

Vi tror att grunden till en framgångsrik utbildning för eleverna är att de känner trygghet och trivsel på skolan. Därför tar vi likabehandlingsarbetet på största allvar.

• Rektorerna har ordet

På Midsommarkransens gymnasium vill vi att eleverna ska växa. Här ser vi dig. Här tror vi på dig.

• Skolans café

Caféet finns mitt i vår fina ljushall och fungerar som en naturlig mötesplats på skolan. Här kan du köpa mellanmål, smörgåsar och drycker. Vi driver en nyttig profil i vårt café, därför säljer vi inte läsk eller godis.

• Inne- och utemiljö

Midsommarkransens gymnasium slog upp portarna hösten 2013. Här får du utbildning av hög kvalitet med hängivna och erfarna lärare.

• Om skolan

Vi vill ge dig en spännande tid fylld av kunskap, nya vänner och ett stärkt självförtroende.