Fördjupningskurs skapande för barnskötare på förskola

Fördjupningskurs för barnskötare på förskola riktar sig till barnskötare som är tillsvidareanställda på kommunala eller fristående förskolor i Stockholms stad.

Fokuset i den här kursen ligger på att arbeta med kreativa uttryck och vi bygger vidare på kursdeltagarnas egna kunskaper om olika konstnärliga material och tekniker. Kursen kräver ingen egen skicklighet i skapande utan bara en önskan om att lära mera.

Kursen är en "lärande på arbetsplatsutbildning" vilket innebär att de studerande arbetar på sin egen arbetsplats och studerar en dag i veckan under en termin. Under utbildningstiden har innehåll och uppgifter en nära koppling till det pedagogiska arbetet som utförs på förskolan.

• Kursdag: Onsdag (schema och övrig information skickas med antagningsbeskedet)
  • Terminsdata: vecka 37, 2020 - vecka 50, 2020
  • Krav: Barnskötarutbildning och tillsvidareanställd i Stockholms stad på kommunal eller fristående förskola
  • Antal som antas: 25 personer

Vikarieersättning
Deltagarnas förskolor har möjlighet att få vikarieersättning en dag i veckan då barnskötaren är på utbildning.

Sista ansökningsdag 28 juni 2020