Till innehåll på sidan

På Midsommarkransens gymnasium möter du verkligheten och skapar din egen framtid.

Vi finns för att ge dig ökade kunskaper och för att hjälpa dig att hitta dig själv och din väg framåt i livet. Du får en spännande tid fylld med kunskap, nya vänner och ett stärkt självförtroende. Vi tror att gymnasietiden är viktig i sig - den ska vara fylld av kunskaper som ska kunna användas senare men det är också tre år som du ska minnas med glädje.

Du som vill vara med och påverka skolans utveckling eller arrangera aktiviteter kan göra det genom att till exempel bli elevskyddsombud.

Studenten 2021

Datum och tider för utspringet 2021 finns här

Vill du börja på vår skola?

Välkommen att göra en intresseanmälan direkt här via webben med vår ansökningsblankett

Elevsupport

Öppen alla dagar kl 07-22