Rektorerna har ordet

Efter en intensiv och händelserik vårtermin är det nu dags att släppa iväg många av er på ett välförtjänt sommarlov och en del är klara med sina studier här och går ut i arbetslivet eller till högre studier.

Vi önskar er alla en skön ledighet med mycket sol, bad och glass.
Passa på att vila upp er inför ett nytt spännande läsår.

På Midsommarkransens gymnasium vill vi att eleverna ska växa.  Här ser vi dig. Här tror vi på dig. Här ger vi dig möjlighet att bli det du vill bli.

Vad vi önskar mest av allt just nu är att ännu fler skulle vilja bidra till att göra Midsommarkransens gymnasium till en ännu trevligare mötesplats än vad den är nu. Visst är det lugnt och mysigt här, men bra kan bli bättre. Därför välkomnar vi alla initiativ som främjar trivseln på skolan.

Vill du starta en förening, organisera en fotbollsturnering eller en dansgrupp? Kom till oss så hjälper vi dig att komma igång.

Slutligen vill vi att du ska känna dig välkommen till oss om det är något du vill prata om. Vår dörr är öppen. Titta gärna in och säg hej till oss om du har vägarna förbi.
Är det något annat du undrar över går det bra att ringa eller maila så kan vi försöka besvara dina frågor.

Vänliga Hälsningar

Anders Fajersson och Maria Eliasson,