För elever

Vår lärarkår är välutbildad, erfaren och engagerad och för att ge dig bästa möjliga utbildning. Vi vill att du både ska uppnå och överträffa dina målsättningar. I skolans elevhälsoteam finns skolsköterska, kuratorer, studievägledare och speciallärare som alla är där för att stötta dig under din studietid.

Sök vår skola

Är du intresserad av att söka till Midsommarkransens gymnasium. Du hittar ett ansökningsformulär bland relaterade dokument här nedanför till höger.

Studievägledning

Kontakta vår studievägledare Malin med frågor om våra utbildningar och kurser.

Skrivprojektet Min Ort

Eleverna som läser svenska som andraspråk i årskurs 1 och 2 visar i sina skildringar olika bilder av just sina ”orter”. Det är en lokalpatriotism som många gånger är hoppfull utan att väja för svårigheter och som står i bjärt kontrast till de vanliga berättelserna om problemfyllda stockholmsförorter.